Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Uranium Lounger CWBillow's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas, NV USA
    Posts
    6,396
    Thanks
    78
    Thanked 12 Times in 11 Posts

    Task View button is Gray Screen

    When I click the task View button, all that happens is that the screen goes gray. What am I missing here?

    Regards,
    Chuck Billow
    -------------------------------------------------
    "Good judgment comes from experience, and experience - well, that comes from poor judgment."

    ~ A(lan) A(lexander) Milne (1882-1956)- "House at Pooh Corner"

  2. #2
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,837
    Thanks
    118
    Thanked 808 Times in 723 Posts
    ???? Task view in what app?

    Jerry

  3. #3
    Uranium Lounger CWBillow's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas, NV USA
    Posts
    6,396
    Thanks
    78
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    The Task View button on the task bar, Jerry...right-click, Task View. It's supposed to be a virtual desktop, I believe...

    http://www.howtogeek.com/197625/how-...in-windows-10/

    Chuck
    -------------------------------------------------
    "Good judgment comes from experience, and experience - well, that comes from poor judgment."

    ~ A(lan) A(lexander) Milne (1882-1956)- "House at Pooh Corner"

  4. #4
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,837
    Thanks
    118
    Thanked 808 Times in 723 Posts
    I see. I disabled that long ago. I reenabled it and when I click on it it opens all current active windows. If you click on it with no open programs, it won't do anything because there are no programs (tasks) to show.

    Jerry

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    New England
    Posts
    4,837
    Thanks
    172
    Thanked 668 Times in 589 Posts
    + New desktop (previously Add new desktop, with a black stripe background) got moved to bottom right in this build:

    10041-23.jpg

    Bruce

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •