Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    60
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Another FAILED update

    Thanxx in advance for any help.
    So far I am batting 0 for 3 (un)successful updates. Makes no difference if I try from WU or running setup from ISO. Is there any log that is generated that I can check to see why the update stops around 80% completion..??
    Anybody know when 10049 ISO will be available and where..??

    Thanxx..
    Peter

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Montréal
    Posts
    1,795
    Thanks
    33
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    I really can not help you much but I have done two installs today of W-10 TP and they all ran as advertised. Yesterday i Had 10049 running but my vidcard messed me up, long story !

    All this to say that the OS is fine and that you ought to look inwardly. Not being there is no help at all, sorry. Jean.

  3. #3
    Banned Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Calgary
    Posts
    2,522
    Thanks
    0
    Thanked 170 Times in 142 Posts
    I have not been able to get even close to an exact date. It will be available when Build 10049 goes to the Slow track. Shouldn't be too much longer. Will be via the same official MS website as past ISOs. I'm sure me or someone w/ mention it here in the Forum, the when & where.

    How long did you wait @ the 80% when you decided it had "stopped"? It does 'seem' to stop @ times along the way... I had to tell myself to sit tight & wait it out a couple times.

    Right now, all one can do is use the ISO for 10041 & then > WU for 10049.

    Cheers,
    Drew
    thO622AIFO.jpg

  4. The Following User Says Thank You to Drew1903 For This Useful Post:

    schwenzerp (2015-04-07)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •