Results 1 to 6 of 6

Thread: Build 10166!

  1. #1
    Banned Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Calgary
    Posts
    2,522
    Thanks
    0
    Thanked 170 Times in 142 Posts

    Talking Build 10166!

    9/7/2015

    Fast Track is, now, Build 10166

    Check it out... the voyage of discovery continues...

  2. #2
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,436
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    Drew,

    Thanks, It loaded right up took less than 30 min.
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  3. #3
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,436
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    Hey Y'all,

    An interesting development.

    I can no longer access the documents folder (which has been shared) on my Win 8.1 Pro main desktop from Win 10TP 10166! Keeps telling my UserID & PW aren't correct. I've been into Credential Manager, deleted the credential for that machine then returned to File Manager and attempted to link to the Win 8 machine and get the same thing. What I don't know is if this was true for 10160 which forced me to change from a Local Account I was using on Win 10 TP prior to loading that build and from which I had no problem accessing the Win 8 machine.

    Note: I can still access my WD My Book Live NAS which uses the same userid/pw combo to grant access.

    BTW: I had to go into Services and turn off the 2 HomeGroup services again as loading the new build turned them back on.

    Anyone else experiencing this type of problem using Advanced Sharing?
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  4. #4
    Banned Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Calgary
    Posts
    2,522
    Thanks
    0
    Thanked 170 Times in 142 Posts
    Quote Originally Posted by RetiredGeek View Post
    Drew,

    Thanks, It loaded right up took less than 30 min.
    You're welcome

    AND...

    Good news!!

    The situation in Build 10162 w/ Edge not working correctly when using "Move to new window" or when pulling a single site out of Tabbed Browsing has been fixed in Build 10166.
    Last edited by Drew1903; 2015-07-10 at 00:19.

  5. #5
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,798
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts
    RG, I just got a new camera with WI Fi support. I was unable to transfer files from the camera to my Win 10 desktop until I turned of password protected sharing. You might try turning password protected sharing off in your Win 8 box as well as in Win 10.

    Jerry

  6. #6
    Banned Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Calgary
    Posts
    2,522
    Thanks
    0
    Thanked 170 Times in 142 Posts
    Build 10166 is by no means the last Build we will see before the GA, BUT, it sure works much better than any previous Build including HUGE improvements to Edge!

    Um, I'll rephrase that... Build 10166 works, REALLY, well and Edge is WAY better, now... and there's, still, more good & better stuff to come, not even done, yet...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •