Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Windows 10 problem during usb boot

    Hey guys. I have the error: System_thread_exception_not_handled. I got lap top with model: X50SL , 2 duos 1,66 ghz each, 2 gb ram, 256 video(pretty low ik), I was able before to run windows 8, then moved back to win7 idk why, now whenever I try to install win8 or iwn10 i get the same error every time, druing boost. I see the windows 10 logo, and then it just gives that error without any error code just that sentence, and restarts back to my windows 7.



    PICTURE:: http://imgur.com/3Pb5ykC
    Last edited by hhheehe; 2015-08-02 at 13:48. Reason: removed offensive word

  2. #2
    Silver Lounger wavy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ny
    Posts
    2,435
    Thanks
    243
    Thanked 151 Times in 140 Posts
    how are you attempting the install??
    David

    Just because you don't know where you are going doesn't mean any road will get you there.

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by wavy View Post
    how are you attempting the install??
    Through USB device


    pic: http://imgur.com/3Pb5ykC

  4. #4
    Silver Lounger wavy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ny
    Posts
    2,435
    Thanks
    243
    Thanked 151 Times in 140 Posts
    ey what goes ??
    David

    Just because you don't know where you are going doesn't mean any road will get you there.

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    usb device..

  6. #6
    Silver Lounger lumpy95's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Mojave Desert CA
    Posts
    1,960
    Thanks
    276
    Thanked 193 Times in 160 Posts
    ???????????? I only see 3 post's out of 5.

  7. #7
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,861
    Thanks
    119
    Thanked 812 Times in 727 Posts
    Two posts were moderated so they are not visible.

    Jery

  8. #8
    New Lounger
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am wondering why, tho.....

  9. #9
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,547
    Thanks
    152
    Thanked 1,400 Times in 1,222 Posts
    Quote Originally Posted by hhheehe View Post
    I am wondering why, tho.....
    The forum software auto-moderated them, surely because of the links. It's probably better to use our own upload feature.
    Rui
    -------
    R4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •