Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Molitg les Bains, France
    Posts
    34
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    supposed connection problem

    I am running Windows 8.1 on an HP laptop. It has suddenly started telling me that there is no internet connection when there really is one. The computer starts up, I open my browser and am able to surf without trouble but if I hover my pointer over the bars for connection it tells me I am connected to my router by wifi but there is no internet access. I have tried hard wiring into my modem with an ethernet cable but still the same message. Most programs seem to run - email and mailwasher are fine but the Bing weather app says I am offline, and when I go into the networking section of the control panel it says very clearly that there is no connection. Running system restore at a point before this happened has had no effect. Seems crazy that the machine is online yet says it isn't.

    Any ideas gratefully received.

  2. #2
    Lounger
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Molitg les Bains, France
    Posts
    34
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For some reason this has fixed itself. I have just continued using the computer as normal avoiding the programs that wouldn't run and then after turning on this morning it is saying there is internet access.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •