Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Lancashire, United Kingdom
    Posts
    264
    Thanks
    32
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Too many refreshes

    Just today, I've noticed that any forum post I open seems to refresh itself twice - once when I open the page and then again about 5 seconds later. It's very irritating.

    I'm using Firefox latest version on Windows 8.1.

    Any idea why this is happening?

    Alan

  2. #2
    3 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Lancashire, United Kingdom
    Posts
    264
    Thanks
    32
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Update - it does it in Chrome as well.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Durham UK
    Posts
    6,877
    Thanks
    157
    Thanked 910 Times in 868 Posts
    I've noticed it has started doing it in IE 11 as well.

    I get the thread then a greyed out area and then post reappears - wonder if the Webmasters have been playing around again ?

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Lancashire, United Kingdom
    Posts
    264
    Thanks
    32
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Yep that's it.

    Lets see if we get a response

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Durham UK
    Posts
    6,877
    Thanks
    157
    Thanked 910 Times in 868 Posts
    I would think if we are experiencing it then the Admins and Mods will also, so it could already be in hand.

  6. #6
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    New England
    Posts
    4,849
    Thanks
    173
    Thanked 671 Times in 591 Posts
    I'm not seeing any such strange behavior in Edge or IE11.

  7. #7
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Durham UK
    Posts
    6,877
    Thanks
    157
    Thanked 910 Times in 868 Posts
    Perhaps it's only affecting Win 7 and 8.1.

    Would the Webmasters have had to tweak anything to make the forum Win 10/Edge compliant ?

  8. #8
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    New England
    Posts
    4,849
    Thanks
    173
    Thanked 671 Times in 591 Posts
    Quote Originally Posted by Sudo15 View Post
    Would the Webmasters have had to tweak anything to make the forum Win 10/Edge compliant ?
    I don't think so (and only 12% of 7% are using Edge anyway ).
    Last edited by BruceR; 2015-10-08 at 20:09.

  9. #9
    Silver Lounger lumpy95's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Mojave Desert CA
    Posts
    1,913
    Thanks
    267
    Thanked 187 Times in 155 Posts
    I've just got on the forum using chrome and I haven't seen that behavior but I had a different problem I asked about day before yesterday. I get the feeling that "they" are changing things on the forum for some reason. It seems to invoke some odd behavior at times.

  10. #10
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    S.F. Bay Area, California, USA
    Posts
    752
    Thanks
    16
    Thanked 81 Times in 79 Posts
    Lumpy,

    See my thread in this forum abaout "jumping" windows - just started today.

    Zig

  11. #11
    Silver Lounger lumpy95's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Mojave Desert CA
    Posts
    1,913
    Thanks
    267
    Thanked 187 Times in 155 Posts
    Quote Originally Posted by Zig View Post
    Lumpy,

    See my thread in this forum abaout "jumping" windows - just started today.

    Zig
    Yeah, as I said, something is going on.

  12. #12
    WS Lounge VIP access-mdb's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Oxfordshire, UK
    Posts
    1,764
    Thanks
    150
    Thanked 161 Times in 154 Posts
    It's happening on my win 10 as well as 8.1, in FF (haven't checked any other browser).

  13. #13
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,539
    Thanks
    152
    Thanked 1,400 Times in 1,222 Posts
    Nothing wrong for me (Chrome, Windows 8.1).
    Rui
    -------
    R4

  14. #14
    WS Lounge VIP access-mdb's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Oxfordshire, UK
    Posts
    1,764
    Thanks
    150
    Thanked 161 Times in 154 Posts
    I've just tried on 10 and there's no problem (that I could see). So it may be an FF issue. I don't have Chrome on my 8.1 system so can't try it - Rui, do you have FF to test it?

    Just in case it may be relevant, I use Ublock rather than Adblock; does anyone have the problem in FF with Adblock?

  15. #15
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,845
    Thanks
    119
    Thanked 810 Times in 725 Posts
    No issues for me with FF,Adblock Plus, and Windows 10.

    Jerry

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •