Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Castlewood, South Dakota
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Windows 10 LAN icon on desktop

    I apologize if I posted this in the wrong forum, here is my issue. I updated to w/10 pro and now can not get the LAN icon to "enable" or "disable" properly. It enabled at first then disabled, then it always showed disable even tho the internet was already disconnected therefore not showing the "enable" again. Would like to have it work like w/7 on this issue, hope I explained this properly.
    I thank everyone in advance for any help on this issue.
    From the "Dusty Desktop" of

    Jerry Cudmore..



  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Does the connection work as it should and this is just the icon? Is this in the notification area, the notification center, settings, or control panel?

    Joe

  3. #3
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Paducah, Kentucky
    Posts
    418
    Thanks
    37
    Thanked 67 Times in 64 Posts
    I'm thinking like JoeP517. I'd like to know of which icon you're speaking.
    Perhaps the manufacturer's wifi icon (and software) didn't survive the upgrade.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •