Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Philadelphia
    Posts
    94
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Can't Open Links from MS Outlook

    Had no problem until today. IE11 is my default browser. Get this message when I click on a link in MS Outlook:

    You'll Need a New App to
    Open this HTTPs.
    Look for App in The Store

    Any ideas?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Did you update anything today?

    Do you have a restore point to return to when it was working properly?

    Joe

  3. #3
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,792
    Thanks
    117
    Thanked 798 Times in 719 Posts
    Try going to Control Panel>Default Programs > Internet Explorer> Set This Program as default.

    Jerry

  4. #4
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Philadelphia
    Posts
    94
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I fixed the problem using a "repair install". Nothing else worked.

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Glad you got it resolved. Thanks for posting your solution.

    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •