Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Edmonton, Alberta, Canada
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Outlook sending problem

    Outlook 2010 on Windows 7 computer. Outlook just re-installed. It sends test messages just fine. It sends email within it's own email group fine. When you try to send to another mail server the error message "Server error: '550 <******> No such user here". Receives mail fine but even a "reply to" gets the same error message. Go in through webmail and thing work fine. All other users are on webmail - this is the only machine on outlook with this mail server.

    I have confirmed all the email settings. Nothing is stuck in the outbox. I've run sfc/scannow - no errors. I've run virus scanners - all clean. I've tried redoing the email settings & new user - no joy in mudville.

    What next??

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2011
    New England
    Thanked 637 Times in 563 Posts
    It's an ISP issue (not specifically Outlook): You receive a SMTP relay blocks error message when you send e-mail messages in Outlook

    E.G., the sender's domain does not match the outgoing server's domain: I receive a 550, 553, or relay-prohibited error when sending e-mail messages

    But there are some other mismatched conditions (mainly DNS issues) which can cause the same error: Fixing the 550 No Such User Here email error
    Last edited by BruceR; 2016-04-18 at 23:38.

  3. #3
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Thanked 952 Times in 883 Posts
    As webmail works it would appear to be a sending password issue. Check that the SMTP server settings are correct and that you have a user name and password.

    cheers, Paul

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts