Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Loss of functionality in Roboform

    I have good reason for wanting to use two password programs. Roboform is my primary and I also use Lastpass.
    Roboform no longer allows the export of each site's complete URL and I can no longer update my Lastpass database via import.

    This is poor support by Roboform. I could look for an old version of RF, uninstall the latest version, and hope that it will keep my paid customer data and read my current RF data.
    After exporting, I would then have to reinstall the latest version. Hopefully, the whole process would go smoothly. I will go through that much trouble.

    Does anyone have a simple work-around?

    I like Roboform better than other password programs and would prefer not to ditch it, but I might have to.

  2. #2
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,434
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    Mangurian,

    Exactly what are you trying to export?

    I just did a test export to an HTML file and it surely exported the entire URL.

    Ex: https://ecomm.dell.com/myaccount/ga/...=19&l=en&s=dhs

    Note: Shortening done by the Lounge...hover and look at bottom of screen.

    HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It exports bookmarks put not passwords in a format that can be imported to another programs.

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Skelmersdale, Lancashire, UK
    Posts
    252
    Thanks
    44
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    RG, your link goes to a Dell sign in page, which I don't think is what you intended.

    Alex

  5. #5
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,434
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    Quote Originally Posted by A1ex View Post
    RG, your link goes to a Dell sign in page, which I don't think is what you intended.
    Alex
    Alex,

    Actually, it is exactly what I intended. It was designed to show that the entire URL was exported. HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  6. The Following User Says Thank You to RetiredGeek For This Useful Post:

    A1ex (2016-06-12)

  7. #6
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HTH is correct. He just didn't answer the password question.

  8. #7
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    8,176
    Thanks
    47
    Thanked 982 Times in 912 Posts
    I would complain to RoboCopy about locking "your" data into their program. Not the way to win friends and influence people in my book.

    cheers, Paul

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •