Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Los Alamos, NM
    Posts
    127
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Nothing but problems trying to install VS 2015 on Win10

    Tons of errors regarding missing dll's not being installed in C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE. For example:
    Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE\devenv.exe". Dependent Assembly coloader80.dll,processorArchitecture="X86",type="w in32",version="1.0.0.0" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis.

    Tried full uninstall, repair, etc. No other VS version on machine.

    I wasted hours of time trying to get this working. Any suggestions?

    Sorry double post in "Other MS Apps"
    Gigabyte Z97X-UD5H , Intel i7 4770K @4.7Ghz using 1.3V
    -- G.Skill DDR3 2400 (2*2Gb) 9-11-11-31
    -- Iwaki MD-20RLZT -> EK Sup. Univ. -> Chiller -> Resev
    -- EVGA GTX680,Klipsch Promedia 4.1
    -- Intel 510 120G, Crucial M4 120G, Samsung 840 Pro 500G
    -- Corsair 1050 in Corsair 730T
    -- Win 10 Pro

  2. #2
    Star Lounger
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Winston-Salem, NC USA
    Posts
    69
    Thanks
    12
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Do your part!!! Report SPAM to http://www.spamcop.net/

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canberra, Australian Capital Territory, Australia
    Posts
    5,055
    Thanks
    2
    Thanked 417 Times in 346 Posts
    deeppow: Kindly don't post the same question in multiple threads. I've deleted the other one.
    Cheers,

    Paul Edstein
    [MS MVP - Word]

  4. #4
    2 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Los Alamos, NM
    Posts
    127
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I noted the double posting on the other since it seemed the better forum. Should have deleted this one.
    Gigabyte Z97X-UD5H , Intel i7 4770K @4.7Ghz using 1.3V
    -- G.Skill DDR3 2400 (2*2Gb) 9-11-11-31
    -- Iwaki MD-20RLZT -> EK Sup. Univ. -> Chiller -> Resev
    -- EVGA GTX680,Klipsch Promedia 4.1
    -- Intel 510 120G, Crucial M4 120G, Samsung 840 Pro 500G
    -- Corsair 1050 in Corsair 730T
    -- Win 10 Pro

  5. #5
    2 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Los Alamos, NM
    Posts
    127
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Bender View Post
    Thanks Bender but it didn't help. Even downloaded an ISO and tried to install via that route, no luck.
    Gigabyte Z97X-UD5H , Intel i7 4770K @4.7Ghz using 1.3V
    -- G.Skill DDR3 2400 (2*2Gb) 9-11-11-31
    -- Iwaki MD-20RLZT -> EK Sup. Univ. -> Chiller -> Resev
    -- EVGA GTX680,Klipsch Promedia 4.1
    -- Intel 510 120G, Crucial M4 120G, Samsung 840 Pro 500G
    -- Corsair 1050 in Corsair 730T
    -- Win 10 Pro

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •