Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mailmerge and TOC (A2K -SR1)

    I am using Mailmerge to create a new word document using an Access query. My source document has a table of contents that works fine, but when the new document is created, the TOC does not work. Somehow I'm losing the TOC code during the mailmerge. Any help on why or how this is happening or what I can do to fix(?) this problem is much appreciated. Thanks!

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Evergreen, CO, USA
    Posts
    6,623
    Thanks
    3
    Thanked 60 Times in 60 Posts

    Re: Mailmerge and TOC (A2K -SR1)

    I'm not surprised you are having trouble with this - Word can be tempremental doing mail merges alone. You mention code associated with the TOC. Have you written some VBA to generate the TOC, or are you using menu's to initiate building the TOC? I've seen similar behavior where we wanted to run some code after creating the mail merge, and we had code stored in a template. In that case we had to associate the mail merge results with the template containing the code. I think the reason is that Word uses the Normal template to build the merged results document. If you code (exists and) is stored in a different template, try putting the code in the Normal template. Hope this helps a little.
    Wendell

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mailmerge and TOC (A2K -SR1)

    Thanks Wendell,

    What I finally ended up doing is using code to delete then recreate the TOC in the new mailmerge document. It seems to work fine. Time to move on. <img src=/S/sigh.gif border=0 alt=sigh width=15 height=15>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •