Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    82
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    won't execute login script

    got a win 2000 workstation logging in to NT server. All been working fine for ages. But testing some s/w it deleted all my printer settings so restarted and selected "last good setup" option. Got all the printers back and everything works fine - except - it doesn't execute my login script.
    Anyone else can logon here and their script works & I can logon elsewhere and my script works. Just not my script here.
    I could reinstall at a pinch but that always feels like a cop out - I'd like to try and figure out what's got screwed.

    Any clues gratefully received

  2. #2
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    England
    Posts
    1,306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: won't execute login script

    Hi
    Have you got TweakUI? Check under <Logon that your details are still on line, and also the Paranoia setting 'Clear Last User' has been checked.

    Rgds

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    82
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: won't execute login script

    thanks for your reply but in the end I just copped out and reinstalled. Everything I checked looked fine just didn't work.

    thanks again

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •