Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Altnau, Thurgau, Switzerland
    Posts
    447
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with Terminal Server and Access

    I have a wierd problem. It occurs on Windows NT 4.0 Terminal Server (German) with an Access 2000 (original, German version) database. (On Win 95, 98, NT 4.0 and 2000 the database runs without a problem).

    Basically one form in the database will start and display correctly sometimes. It is just with this one form. At other times the cursor changes to a skull and crossbones! and then its reboot time. I have not found any rhyme nor reason with the behaviour, to me it is purely random.

    Looking on the hardisk for cursors I can't find any with this symbol. The hardware technical person hasn't seen anything like it either.
    Virus check seems to show everything is OK.

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northern, California, USA
    Posts
    1,886
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Problem with Terminal Server and Access

    Andy,

    How old is your virus software? That's what it sounds like to me, and is the only thing I can think of...

    To determine where the skull and crossbones is coming from, gohere, and download the utility from download.com. It tracks your file activities, and may help you determine where this problem is coming from.

    Hope this helps!

    Drk.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Kel_sig.gif>
    Moderator:<font color=448800> Pix Place, Internet Explorer</font color=448800>
    <small>www.kvisions.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •