Results 1 to 4 of 4

Thread: OE Won't Start

  1. #1
    KevinH
    Guest

    OE Won't Start

    I'm running IE 5.0, SP 1, and have been using the bundled version of OE successfully up until a short time ago. Now it won't start.

    The first time I click on the icon, I get an hourglass for a few seconds; after that, if I click on the icon, nothing happens at all.

    I reinstalled IE, including OE, and OE still won't start. Any ideas? I'm temporarily using Eudora, and I think it's substandard, to say the least.

  2. Subscribe to our Windows Secrets Newsletter - It's Free!

    Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    2 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Massachusetts
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: OE Won't Start


  4. #3
    KevinH
    Guest

    Re: OE Won't Start

    Thanks, that did it. I have a feeling identities might not be worth the trouble. Switching between them is inconvenient, in any case.

  5. #4
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Warrington, Cheshire, England
    Posts
    712
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: OE Won't Start

    Just a note of thanks for your posting. This exact same problem happened to my wife
    Silverback

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •