Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canton, Ohio, USA
    Posts
    1,716
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Right Click Desktop (Windows XP Pro)

    Has anyone else experienced this? Occasionally after my XP Pro machine starts up and is supposed to be displaying the Desktop, it will automatically, without human intervention, display the dialog box one gets if they intentionally
    H Lewton

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Right Click Desktop (Windows XP Pro)

    Try a different mouse, the button may be sticking.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Right Click Desktop (Windows XP Pro)

    have you tried just hitting F5 to refresh without booting?

  4. #4
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canton, Ohio, USA
    Posts
    1,716
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Right Click Desktop (Windows XP Pro)

    Sorry for the confusion. I got this post mixed up with another one I just posted today. So I deleted my first reply.

    Yes I had tried F5 when this problem occurred and it didn't help. I can not duplicate this problem on demand so I can't retry your suggestion but I know I did try F5 along with a lot of other things.

    Thanks again.
    H Lewton

  5. #5
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canton, Ohio, USA
    Posts
    1,716
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Right Click Desktop (Windows XP Pro)

    Dave,

    Thanks but that is not the problem.

    Edited from this point later - I mixed this post up with another so I must clarify a little.

    I don't think that is the problem because I have tapped each button (4 of them) while this problem was there and it did nothing. Also it never does this when I am using the mouse during normal everyday use. It is a wireless optical mouse and I thought it might be the batteries but they appeared to be well within their operating range. Also I cannot make this happen so it is very difficult to troubleshoot.

    Thanks again.
    H Lewton

  6. #6
    Silver Lounger Bruce K's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Phoenix, Arizona, USA
    Posts
    1,876
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Right Click Desktop (Windows XP Pro)

    Dave ~

    How does one go about putting an image in both places of signature and to the left?
    Please advise at your leisure.
    ThanX!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •