Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    May 2002
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Deploying A2K (A2K - SR1)

    I have develop and A2K application and have been distributing this with the runtime (used the pakage and deployment wizard) for over two years. The app has been installed on W95, W98 ME and 2K.

    I have just tried to install on an XP and it gets as far as "... Setup will now close and launch the MS Access Runtime setup program."

    End of conversation. Zip. Nothing.

    All ideas will be considered

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Sacramento, California, USA
    Posts
    16,775
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Deploying A2K (A2K - SR1)

    I suspect you're running into an WinXP phenomenon, not an Access problem at all. I haven't tried installing an A2k runtime on WinXP but we've run into other weird problems with XP machines and installations or other issues. You might want to post the question in the Windows XP forum with a note that it was also posted here.
    Charlotte

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    May 2002
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Deploying A2K (A2K - SR1)

    Duh! Apologies. I re-checked the distro and discovered some files had be removed. A bit mystified that there was no error message to that effect.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •