Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Out of Office Assitant not sending message. (Outlook 2000 SR-1)

    Hi, I hope someone can help me.

    I have one user here who is using Outlook 2000 SR-1 in an Exchange environment using Windows 2000. I have set her up with an Out of Office reply like I usually do, but when testing it it doesn't send out the message. This only happens to this user, the only difference to her and others is that she's using a laptop with a local profile and an .ost.

    I don't know if it's down to the fact that she has a local profile, but if anyone has any ideas I'd be very grateful...I have checked the settings in both outlook & Exchange and they seem fine.

    Many Thanks

    Kevin

  2. #2
    Platinum Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Roanoke area, Virginia, USA
    Posts
    3,729
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Out of Office Assitant not sending message. (Outlook 2000 SR-1)

    are you sure it's an ost and not a pst? The ost shouldn't matter, since OOF are server side rules.

    Did you set up the OOF when they were working online or offline?

    Does it work if the person leaves outlook open or doesn't it matter?

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Out of Office Assitant not sending message. (Outlook 2000 SR-1)

    Hiya,

    yes it's definetly an ost she's using, which was setup when the user was working online/connected to our network. It doesn't matter if the user leaves outlook open or not.

    So far, I was thinking about using a utility called CleanSweep on her Exchange Mailbox....I'm trying to find it at the moment.

    Other than that I'm stumped...

    Thanks

  4. #4
    Platinum Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Roanoke area, Virginia, USA
    Posts
    3,729
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Out of Office Assitant not sending message. (Outlook 2000 SR-1)

    it's in the BORK http://support.microsoft.com/default.aspx?...b;EN-US;q174045

    If your company gets an msdn subscription, it's with the back office disks. i don't know if it's available online or not.

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Out of Office Assitant not sending message. (Outlook 2000 SR-1)

    We do have a subscription, but having looked through our MSDN cases it seems we have everything apart from BORK.

    Thanks for the Technet page by the way, it'll come in handy if I do manage to get hold of CleanSweep.
    If not then, I don't then I'm not sure what to do...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •