Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canton, Ohio, USA
    Posts
    1,716
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Trying Again (Word 2000 SR-1)

    Trying again for advice on the problem listed below.

    On my Win XP Pro machine using Word 2000 SR-1 when I go to insert a clip art from on line (Microsoft's WEB site http://dgl.microsoft.com/?CAG=1) the click to preview and also the animation of some of the clip art does not work. It works fine on my Win 98 SE machine running Office 97 SR-2. What can I do to get this to function correctly on the Win XP Machine?

    I don't know if it is Word or IE causing this but I have checked the settings of IE 6.0 on both machines. I still could have missed the setting that causes this but I tried to make sure that both machines' IE Internet Options were set the same.

    Thanks

    hlewton
    H Lewton

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Sacramento, California, USA
    Posts
    16,775
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Trying Again (Word 2000 SR-1)

    Since this is the same question that was posted here I'm going to lock this thread and request any responses be posted to the other thread. That will keep any useful answers in a single thread rather than splitting them out between two.
    Charlotte

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •