Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Bronze Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    New York, New York, Lebanon
    Posts
    1,449
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    My Smiles are DEAD Please help...

    <img src=/S/hello.gif border=0 alt=hello width=25 height=29> Loungers

    I have been away from this lounge, but now I am back...

    In my absence, I noticed some new smiles were added, and that is great, but my smiles died. The horror I tell you. They are no longer animated, and I am hoping its just a setting that I need to change in my MS Internet Explorer version 6.0.2800.1106

    Please help me revive my Smiles...

    Wassim <img src=/S/compute.gif border=0 alt=compute width=40 height=20> in the <img src=/S/bagged.gif border=0 alt=bagged width=22 height=22>
    <img src=/S/compute.gif border=0 alt=compute width=40 height=20> in the <img src=/S/bagged.gif border=0 alt=bagged width=22 height=22>

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: My Smiles are DEAD Please help...

    Lounger MarkD had a similar problem a while back. See the thread starting at <post#=170649>post 170649</post#>. He solved it as follows:
    <hr>I fixed problem yesterday by going to Control Panel, Add or Remove Programs, Add/Remove Windows Components and selecting Internet Explorer ( ... ), then running the "wizard". As you mention, IE is listed as "0.0 MB" but running the wizard fixed problem I was having with animated graphics not being displayed properly w/o having to resort to more drastic action.<hr>
    See if this fixes your problem too...

  3. #3
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Hornsby Heights, New South Wales, Australia
    Posts
    3,822
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: My Smiles are DEAD Please help...

    You didn't by any chance install ZoneAlarm Pro 3.1, did you ? (As soon as I did that, mine stopped.)
    Cheers, Claude.

  4. #4
    Bronze Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    New York, New York, Lebanon
    Posts
    1,449
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: My Smiles are DEAD Please help...

    <img src=/S/hello.gif border=0 alt=hello width=25 height=29> Claude

    YES!!! I did install, and am using Zone Alarm Pro ver 3.x.

    I use Zone Alarm, because I do have a persistent Internet connection, and because all the industry magazines gave Zone Alarm Pro high remarks.

    But now, I am looking at my preview of this message and my Happy Smilies are VERY HAPPY. They are moving, and that makes me happy. This is a new (clean) installation BTW, so it is very fresh. Plus I have the latest update installed, that is version 3.0.133

    I think Zone Labs have fixed some stuff with Zone Alarm Pro 3.x

    Thanks

    Wassim
    <img src=/S/compute.gif border=0 alt=compute width=40 height=20> in the <img src=/S/bagged.gif border=0 alt=bagged width=22 height=22>
    <img src=/S/compute.gif border=0 alt=compute width=40 height=20> in the <img src=/S/bagged.gif border=0 alt=bagged width=22 height=22>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •