Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Mount Vernon, Washington, USA
    Posts
    305
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Access Problem (6.0.2600)

    I do online banking and all of the sudden I cannot get past a certain point= on home page I click on Personal Web banking icon and it says that the server cannot be found, but if I go to any other computer it works! ??? Any ideas?? I have checked all my security settings, etc.
    lynndelap

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    Have you emptied your temporary internet and history files?

    Joe
    Joe

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Mount Vernon, Washington, USA
    Posts
    305
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    Yes, I have.
    lynndelap

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    delap, What OS are you running? Have you re-booted your system since this started occurring? Have you installed any new software or hardware? Has the bank updated their application?

    Joe
    Joe

  5. #5
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Mount Vernon, Washington, USA
    Posts
    305
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    My OS is Win2000. Yes, I have rebooted numerous times as I shut off my system everyday when I leave. I don't believe it is with the bank because I can utilize this from any other computer.
    lynndelap

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    delap, Have you made any changes to your system recently? Do have the most recent MS JVM or Sun JVM (in case the bank application is Java based)?

    Joe
    Joe

  7. #7
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    I assume when you say "all of a sudden" that you were able to access the website with your current setup previously?
    Have you changed your User Authentication setting in Tools > Options > Security?
    Are you running any form of Firewall?
    Have you downloaded any security updates recently?

  8. #8
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Mount Vernon, Washington, USA
    Posts
    305
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    I did not change anything in the security settings. I have downloaded security updates, but those have been downloaded to the other computer systems in the office also.
    lynndelap

  9. #9
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    Do you have ANY script blockers including the POPUP stopers running? The bank account site needs to run scripts in order for you to get in.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  10. #10
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Mount Vernon, Washington, USA
    Posts
    305
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    I have a pop up stopper on my hard drive but it is disabled. Other than that I don't believe I have any script blockers.
    lynndelap

  11. #11
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    What operating system?
    On a network? If so, P2P or NT/W2K server or ?
    Are you using a proxy server?
    Are you using a hosts file?

  12. #12
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Long Beach, California, USA
    Posts
    1,912
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Access Problem (6.0.2600)

    Does the blocked access occur after you have "signed on" to the secure sections of the site?
    On the other computer (the one that works), does the next window open in a NEW window for IE, or does it open in the same window you are using?
    Are you using ZoneAlarmPro?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •