Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    York, Pennsylvania, USA
    Posts
    164
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Mergefield bolding problem (2002 SP-1)

    I automated a mailmerge and have several merge fields which should be bolded.

    After the merge, only a portion fo the field is bolded. These are text fields with multiple words in the field. Generally, the first word is unbolded, but the remainder of the words are correctly bolded.

    Can anyone shed a little light?

  2. #2
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mergefield bolding problem (2002 SP-1)

    I'm not familiar with Word 2002, but if you add a charformat switch (* charformat) at the end of your merge field & bold the first letter of the field (i.e. the M in MERGEFIELD), the result should be bold.
    Hope this helps.

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Tallahassee, Florida, USA
    Posts
    901
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mergefield bolding problem (2002 SP-1)

    Hi, Phil. This works in 2002 as well.
    Karen

  4. #4
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Mergefield bolding problem (2002 SP-1)

    Thanks, Karen. It's good to know. <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

  5. #5
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    York, Pennsylvania, USA
    Posts
    164
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Re: Mergefield bolding problem (2002 SP-1)

    Thanks, Phil. That did the trick.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •