Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    5 Star Lounger ibe98765's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Bay Area, California, USA
    Posts
    966
    Thanks
    19
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Office SP 1 & 2 (OfficeXP SP2)

    This is weird! I ran the MS Office Update scan to see if there were any new updates I needed. Strangely, it came back and told me that I needed SP 1 & SP2. BUT these are already installed. Anyone have any ideas?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Gold Lounger
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Wardrobe Malfunction Junction, Derry
    Posts
    2,953
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Office SP 1 & 2 (OfficeXP SP2)

    WJ--
    Don't know why this is happening specifically with the Office SP's, but have experienced analagous behavior with some of the IE hotfixes--posted it at MSN groups and Microsoft posted back this morning they know it occurs, but no remedy yet. Also have seen where you try to put in a hotfix or update and it tells you you must install browser version first that you already have. If you don't get an answer you might put it up on one of the MSN Office groups or there is a " feedback link" to Office Updates in the upper rt. corner of the update page you put up.

    SMBP

  3. #3
    5 Star Lounger ibe98765's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Bay Area, California, USA
    Posts
    966
    Thanks
    19
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Office SP 1 & 2 (OfficeXP SP2)

    I reinstalled SP1 & SP2 and now everything seems to be working OK, sigh...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •