Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    KrisP
    Guest

    FP2000 Search Engine

    Hi
    I've been developed a web using Frontpage 2000 and used the template provided for the Search page. The server we are using has had the FrontPage Server Extension installed but everytime a search is done I get the same error. This is it below:

    Error "An invalid 'CiScope=' or 'CiCatalog=' was specified in file C:InetPubwwwrootpsisintranet_vti_scriptSearch_Sear ch.html0.idq. " (0xc0002045) encountered while processing the query "(USERRESTRICTION) & ! #vpath *_vti* & ! #vpath *_private* & ! #vpath *_derived* & ! #vpath *_themes* & ! #vpath *_overlay* & ! #vpath *_fpclass* & ! #vpath *_borders*".

    The search engine run fine on my personal web server, but once I publish it to the host it throws up the error.
    Can someone please help me!

    Kris

  2. #2
    Super Moderator WebGenii's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Redcliff, Alberta, Canada
    Posts
    4,066
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Re: FP2000 Search Engine

    Can you talk to your webserver administrator? Sounds like the problem is out of FrontPage's arena and in the Web Server's court.
    [b]Catharine Richardson (WebGenii)
    WebGenii Home Page
    Moderator: Spreadsheets, Other MS Apps, Presentation Apps, Visual Basic for Apps, Windows Mobile

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •