Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Old Saybrook, Connecticut, USA
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I've got to be missing something simple (Word XP SR 1)

    I am in the process of creating a large number of templates, all of which want to use one or more references to routines stored in a given template (for the moment, normal.dot).
    Everything I read claims that either a) you can just put in the name of the subroutine as it appears in normal.dot into the other template or [img]/forums/images/smilies/cool.gif[/img] you can reference a given template and then just put in the name of the subroutine in that template. However 1) I can't seem to reference normal.dot (it does not appear on the list of references) and 2) just putting in the name of the routine in normal.dot does nothing.
    This has just got to be something simple, but I can't seem to figure it out. Any help appreciated.
    John Heckman
    heckman@heckmanco.com

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: I've got to be missing something simple (Word XP SR 1)

    Try using the keyword Public before the name of the Sub to give it the highest level of visibility between modules.

    Also, check out the online help for Application.Run if you want to qualify the procedure name with the name of a module.

    And see <post#=234629>post 234629</post#>.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •