Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    274
    Thanks
    3
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Index in Help System Missing (XP Home (SP1))

    When I click the 'Index' icon in the Help and Support Center, all I get is a small icon in the left window and a brief description of Index in the right window. No box for entering the information to be found.

    Also if I use the 'normal' help system, and click on a 'Related Topics' link, the only result is the addition of another small icon in front of the 'Notes' (if this exists) and nothing else.

    I've tried doing a repair re-install, but this has no effect.

    Any help appreciated...

    Chris

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,592
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Index in Help System Missing (XP Home (SP1))

    Chris, Take a look here: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm in the 'H' section for several entries on XP help.

    Joe
    Joe

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    274
    Thanks
    3
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Re: Index in Help System Missing (XP Home (SP1))

    Thanks, Joe, especially for pointing me in the direction of a great resource.

    Actually I found out that the culprit is the April 2003 Cumulative Patch for IE6 SP1, (Q813489) from Microsoft. Removing that solved the problem.

    Once again proved the maxim that installing MS updates is a risky business!

    Chris

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •