Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger bmeacham's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Austin, Texas, USA
    Posts
    191
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Keyboard shortcuts don't work (Word 2000 SR-1)

    I recorded a couple of macros and saved them in Normal.dot. Then I added keyboard shortcuts to invoke them. But the keyboard shortcuts don't work. I can go into Tools / Customize / Keyboard and see that the shortcuts are indeed associated with the macros. The macros themselves work; I can go into Tools / Macro / Macros, select the macro and click Run, and it works. But when I press the shortcut keys nothing happens.

    Can anyone suggest why this is so and how to fix it?
    Bill Meacham
    bmeacham98 AT yahoo.com

  2. #2
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Keyboard shortcuts don't work (Word 2000 SR-1)

    Where did you save the shortcut? Word resolves conflicts in the following order:
    1. Document itself
    2. Template attached to the active document
    3. Normal template
    4. Additional global templates in alphabetical order
    5. Add

  3. #3
    2 Star Lounger bmeacham's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Austin, Texas, USA
    Posts
    191
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Keyboard shortcuts don't work (Word 2000 SR-1)

    The macros and the keyboard assignments are in Normal.dot. I open and brand-new document. I look for the macros. Sure enough, they are there. I look for the keyboard assignments to the macros. Sure enough, they are there. But they do not work when I press the keys.
    Bill Meacham
    bmeacham98 AT yahoo.com

  4. #4
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Keyboard shortcuts don't work (Word 2000 SR-1)

    Hi Bill:
    I don't know if you tried this already, but I would unassign the shortcut keys & then reassign them. If that doesn't work, maybe there's some corruption in normal.dot. In that situation, I would close Word & rename normal.dot to normal.old. Then restart Word (normal.dot will be recreated) & use the Organizer to copy your module from your normal.old to normal.dot. Reassign the shortcut keys & see if this works.

    If it doesn't, you might need to go through the steps listed in <post#=197827>post 197827</post#>.

    Hope this helps,

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •