Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    327
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Getting Parameter Value on Insert. Not sure Why (Access 2000)

    I have done this serveral time, but for some reason, this is not working. I am trying to insert a record into a table. The relationships on the table do not enforce data integrety. I have the following:

    SqlInsert2 = "INSERT INTO OrderedProducts (InvoiceID, ProductID, QtyOrdered, SinglePrice," _
    & "ExtendedPrice, DateFilled, IsMixed, BlockColor, BlockLetter)" _
    & "VALUES (" & var_InvoiceID & ", " & var_ProductID & "," & txtbox_Qty & "," & var_Price & ", " _
    & var_ExtendedPrice & ", " & Date & ", false , " & var_Color & "," & var_Letter & ")"

    DoCmd.RunSQL SqlInsert2

    I am always getting asked for the parameters of the last 2 colums, BlockColor and BlockLetter. All the column names are spelled correctly. I did just add those two columns to the table, but they are not required when a record is inserted.

    Thanks

  2. #2
    3 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    327
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Getting Parameter Value on Insert. Not sure Why (Access 2000)

    Nevermind, I got it. THey were string [img]/forums/images/smilies/sad.gif[/img]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •