Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Texas, USA
    Posts
    374
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Shut down (XP Home SP1)

    I just built two Celeron 2.4GHz PCs. When I shut down from Windows, the Sand By is dimmed on one PC. These two units use different model of power supply. Is there any idea to solve this problem?

    Thanks,

  2. #2
    Banned Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Newport Richey, Florida, USA
    Posts
    2,149
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Shut down (XP Home SP1)

    Have you checked Monitor Settings, such as Brightness and such? Is this the only thing thats seems dimmer then the other? Are you having any other problems that would lead you to believe you have a Power Problem. I personally don't think it has anything to do with your Power Supply, but I need a little more to go on. Check and see if you notice any other irregularities.

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Texas, USA
    Posts
    374
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Shut down (XP Home SP1)

    Hi Cowboy,

    I found the the video adapter came with a yellow question mark in the device manager. I replaced this video card with a different one. After reboot, the problem was gone. The Stand By is not dimmed in the Turn Off options any more.

    Thanks,

  4. #4
    Banned Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Newport Richey, Florida, USA
    Posts
    2,149
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Shut down (XP Home SP1)

    Cool. Glad ya found it. Didn't think it was Power Supply related.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •