Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Camp Lejeune, North Carolina, USA
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Mail Client (OE V. 6.00)

    Every time I try to click on a mail link on a web page, I get a message that says "Default Mail Client Not Properly Installed". How can I correct this to use these links on web pages?

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Default Mail Client (OE V. 6.00)

    Internet Explorer is supposed to use the program specified under Tools>Internet Options...>Programs>E-mail. Does that match the program that you normally use?

    If it does, you might be able to "re-set" it by changing it to something else and then opening the mail program. There is a good chance that the mail program will volunteer to fix the connection for you by making itself the default mailer.

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Camp Lejeune, North Carolina, USA
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Default Mail Client (OE V. 6.00)

    It was set as it should be, but I changed it, then changed it back and it is working great now. Thank you!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •