Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    IE 6.0 - No 'Frames' Formatting In Source View? (6.0)

    Hey,

    Tried to view the html coding (View -> Source) from a friends website, which was basically created using Frames; & when the source code opened in Notepad, the Paragraph Tag read as follows:



    This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>

    I could swear I was able to view the coding on my machine at work, which I believe runs IE 5.0.

    What, if anything, has changed; & is there a way to configure IE 6.0 to display html coding created with Frames?

    Thanks,

    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: IE 6.0 - No 'Frames' Formatting In Source View? (6.0)

    Give us the address so we can try it.
    I have found that the view source some times will only display the active frame.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  3. #3
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: IE 6.0 - No 'Frames' Formatting In Source View? (6.0)

    DaveA,

    Turns out I was attempting to access the source view incorrectly (I was displaying the frameset document.) I right clicked in an open area of the page & selected "View Source"; & the Frames coding popped right up in Notepad.

    Thanks,

    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •