Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Vanishing WordArt Weirdness (Word2000)

    Hi all

    Came across a very odd bit of behaviour in Word 2000 that has me absolutely stumped.

    I have code that inserts Word Art into the header of a document to create a watermark.
    Works absolutely fine across a 1000+ user base. No problems.

    One of our users, however, is finding that the WordArt does not display when they run the code.
    It prints.
    It's visible in Print Preview.
    But not on screen (irrespective of which view they use).

    If I create a text box in a problem document, the watermark appears, but disappears again once I leave the drawing layer.

    Other users can see the watermark in a problem document perfectly fine.

    I've checked all the View and Print Options, but everything is as it should be.
    I've replaced their Normal.dot and the template containing the code; reset Word with a winword /a; and even deleted the Data Key in the registry just for luck; all without any change in the behaviour.

    We're getting to the point where we're just going to rebuild the machine and start again, but I was wondering if anyone had ever come across this sort of thing before.

    If you've found a resolution for this sort of thing then I'd love to know waht you did!

    Cheers

    G

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    10,550
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Re: Vanishing WordArt Weirdness (Word2000)

    I'd start by checking if this PC has the same video card as the others, and that you have the latest video drivers.

    StuartR

  3. #3
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Vanishing WordArt Weirdness (Word2000)

    Did the problem continue while you loaded Word with winword.exe /a switch?

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Vanishing WordArt Weirdness (Word2000)

    Indeed it did, yes.

  5. #5
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Vanishing WordArt Weirdness (Word2000)

    Well, that rules out any add-ins or COMS. I'm not sure of your operating system, but in addition to what Stuart has suggested, check out the acceleration setting. My computer/Properties/Performance tab/Graphics button. You can experiment with the acceleration slider.

  6. #6
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Vanishing WordArt Weirdness (Word2000)

    Hi all

    Just heard that a reinstall of the graphics drivers on the machine with the issue has resolved the problem. <img src=/S/clapping.gif border=0 alt=clapping width=19 height=23>

    Thanks for the input, chaps.

    G

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •