Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Daytona Beach, Florida, USA
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Slooow hyperlinks in IE (6.0.2800 sp2)

    Within the last week or so, I have suddenly started seeing veeery slow execution of hyperlinks in Outlook. It takes IE 30 seconds or more to fire up when I click on a hyperlink in Outlook. Any thoughts?

  2. #2
    Gold Lounger
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Wardrobe Malfunction Junction, Derry
    Posts
    2,953
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Slooow hyperlinks in IE (6.0.2800 sp2)

    Try running System File Checker if you have it in your OS. It may help correct IE files, and Outlook also has some dependency on IE. You can also try the KB for repairing IE referenced in many recent IE threads.

    SMBP

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts

    Re: Slooow hyperlinks in IE (6.0.2800 sp2)

    What other programs are you running? What services/background programs are running? What have you updated recently?

    Joe
    Joe

  4. #4
    Platinum Lounger
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Vienna, Wien, Austria
    Posts
    5,009
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Slooow hyperlinks in IE (6.0.2800 sp2)

    Provided you are running Outlook 2000 or higher, try running Detect and Repair - accessible from the Help option on the Main Menu. HTH
    Gre

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •