Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Quakers Hill, NSW, Australia
    Posts
    153
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Form Result Problems (FP2003)

    Hi,

    I have created a form using the wizard and wish to save the results to a DB which the wizard created. (saved the form with "asp" ext)
    When testing the form, the data doesn't appear in the DB.
    When I initially published the form, I received a message informing me that the remote site doesn't support "asp" however it is stated on their feature page that they do support "asp".
    Can anyone advise how I might trouble shoot my form/db to solve this problem?

    TIA
    Neville

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Form Result Problems (FP2003)

    > When I initially published the form, I received a message informing me that the remote site doesn't support "asp"
    > however it is stated on their feature page that they do support "asp".

    You might try testing with a simple ASP page first, before tackling the database issue. The attached should do (it's something I created for another Lounge post). If that doesn't work, then ASP might need to be turned on for your account.
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Quakers Hill, NSW, Australia
    Posts
    153
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Form Result Problems (FP2003)

    Thanks for your advice, it turns out that the co that I had signed up with was taken over by another and in the c/over turned off our FP extensions.

    Works much better with them turned on!!!

    Neville

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •