Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Cheltenham, Gloucestershire, England
    Posts
    214
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    hover buttons and banner ads not working (xp - xp windows )

    We cannot get Hover buttons and banner ads to work. We thought at first is was to do with Windows xp but apparently the Java issue was in service pack 1a which we have not got around to putting on yet. They work neither when just previewed in the browser or when published. Does anyone have any ideas.

    ps we are on IE6 sp1

    Thanks

  2. #2
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Wellington, Wellington, New Zealand
    Posts
    120
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: hover buttons and banner ads not working (xp - xp windows )

    Please don't be insulted by this question: in your security settings for IE, do you have Java disabled perchance?

    Assuming that is not the case. What code does FP produce for you? For a hover button, in HTML view do you see something along the lines of:
    <applet code="fphover.class" codebase="./" width="120" height="24">
    <param name="color" value="#000080">
    <param name="hovercolor" value="#0000FF">
    <param name="textcolor" value="#FFFFFF">
    <param name="text" value="Hover test">
    <param name="effect" value="reverseGlow">
    <param name="url" valuetype="ref" value="somepagereference.htm">
    </applet></p>
    And, assuming that you do, if you look at the folder list do you see files with names such as "fphover.class", "fphoverx.class", "fprotate.class" and "fprotatex.class"?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •