Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Cairns, Queensland, Australia
    Posts
    885
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Netware woes (SP1)

    This is a long shot, I realize, but on the off chance someone in the Lounge has already solved the problem... I am posting this on other sites and will post anything of use when I have a result.

    This is most definitely an XP issue as I have successfully set up PCs with DOS, Win95, Win98 and Win2000 on this network without any problems.

    The environment - WinXP SP1 with Netware client 4.90 - Win2000 Server (for Exchange only); Netware 3.12 for print services and Netware 4.11 for apps and file server + plus some printing.

    My problem is that I cannot access the files, and hence the printer service, on the Netware 3.12 server. I can access the fileserver itself but I only get a blank "items view".
    Granville

  2. #2
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Cairns, Queensland, Australia
    Posts
    885
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Netware woes (SP1)

    Just to wrap this up. After much blood, sweat and tears and advice from a couple of MCNEs (Master Certified Netware Engineers) and sundry others, I have abandoned this line.

    I will now move the print services to the Netware 4.11 server.

    Thanks.
    Granville

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •