Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    vancouver, BC, Br. Columbia
    Posts
    109
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    JIT debugger doesn't work on local machine (ASP.NET with Visual Studio)

    I've set a breakpoint in my asp.net app running on my local IIS (http://localhost) and .NET simply ignores it. I took a look at the web.config fiel and it says "<compilation defaultLanguage="vb" debug="true" />". I also check on Just-In-Time debugging under TOOLS, Options. And the Help file doesn't help ! <img src=/S/disappointed.gif border=0 alt=disappointed width=15 height=15>

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Indianapolis, Indiana, USA
    Posts
    1,862
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: JIT debugger doesn't work on local machine (ASP.NET with Visual Studio

    Hi Gwenda

    Here are a few things to check:
    1) Are you running the project using the "Start" command (Debug | Start)? This is the only way to actually debug. It took me a while to figure this out... Before learning this, I thought I could simply run the site in a browser without actually "starting" the project...

    2) Check the Project Properties dialog (Project | Properties), click the Debugging option, located under the Configuration Propreties group. Make sure ASP.NET Debugging is checked.

    3) There's also a Debug=True/False option in the page directive of each ASPX page. You don't actually need to set it to True, just as long as it's not set to False.

    4) Finally, make sure you have created an Application for the web folder or virtual directory in IIS. Right-click the folder, select properties, select the Directory tab, click the Create button. (If you see the Remove button, then it's already done.)

    Hope this helps! <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    vancouver, BC, Br. Columbia
    Posts
    109
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: JIT debugger doesn't work on local machine (ASP.NET with Visual Studio

    Hi MarkJ - Once again you hit the bulls eye! <img src=/S/bullseye.gif border=0 alt=bullseye width=45 height=15> I thought I could just "build and browse" but now I'm actually using Start and the de###### works fine!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •