Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Old Saybrook, Connecticut, USA
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Com Add-ins not loading properly (Outlook 2003)

    I have a client using Outlook 2003 with 3 com add-ins (Amicus, PDF Converter and Worldox). If they close Outlook, then open it again, the two of the Com add-in toolbars disappear (athough the add-ins arer listed as loaded in the Com Add-ins box). Only the first add-in loads. If they close ALL the programs as well as outlook, then open them again then open Outlook again, the toolbars re-appear.
    Does anybody know if this is an Outlook issue or an ill-behaved com add-in?

    John Heckman
    heckman@heckmanco.com

  2. #2
    Platinum Lounger
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Vienna, Wien, Austria
    Posts
    5,009
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Com Add-ins not loading properly (Outlook 2003

    <font color=red>If they close ALL the programs....</font color=red> What does this mean?

    From the sound of it, some of the Add-ins are not written to simultaneously. What happens when only two of the Add-ins are loaded? Is it always the same 1 of the 3 that redisplays its toolbar?
    Gre

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Old Saybrook, Connecticut, USA
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Com Add-ins not loading properly (Outlook 2003

    By "closing" I mean exiting the program while leaving windows running: shut down Amicus, shut down Worldox, shut down Outlook. Then start them up again. Yes, it is always the same one that appears, so you may be right that it was not written to run simultaneously with other add-ins.

    John Heckman
    heckman@heckmanco.com

  4. #4
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Com Add-ins not loading properly (Outlook 2003)

    Was the client previously able to make this combination of add-ins work with Outlook 2000 or 2002? If so, perhaps something specific to 2003 is causing this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •