Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2002
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    269
    Thanks
    32
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Reply and forward format

    Although I have set the reply and forwarding format of plain text to indent the original with > in many cases the reply or forward has no indent of any kind, the original email text is just reproduced as was.

    Is there a fix for this?

  2. #2
    Platinum Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Roanoke area, Virginia, USA
    Posts
    3,729
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Reply and forward format

    the > only works on plain text, html has a blue line.

    if it is plain text then it could be because of the charset used. express replies in the same charset and encoding that the sender used and the results may vary on some of the less usal choices.

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2002
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    269
    Thanks
    32
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Reply and forward format

    Thanks Mary <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

    It is plain text emails I am referring to (HTML is fine) and it only just started happening since I upgraded to 5.5 and it only happens with some emails.

    The email text in the messages that do not indent with > appears as Arial 12 point and I have "Reply using the same format" ticked.

    Can I assume from your reply that there is no fix for this that you are aware of?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •