Results 1 to 5 of 5

Thread: Possible Bugs

  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    58
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Possible Bugs

    First, I'm thrilled the lounge is BACK! I love the new format.

    A few issues to tweak:

    1) If I view messages before I'm logged in and wish to respond I click on the Log In and Reply button. The box pops up and I enter my log in info and it is accepted and I'm welcome to the board. However, I then get the following error message:

    You have read only privileges for this forum.

    2) I'm using a 15" (about 13" viewable) monitor and IE 4.0 (yes, I know there are newer versions). Anyways, the box for typing in the body of the message extends too far to the right and overlaps the Tag menu/area.

    Nothing earthshattering, but it's hard to fix it if you don't know about it.

    Again, glad the Lounge is back!

  2. Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    1,734
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: Possible Bugs

    I'll bet you're using Netscape. Have you read Optimum Browser Settings for Using these Boards?
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Eileen_sig.gif>

  4. #3
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    1,734
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: Possible Bugs

    Were you trying to Post to the Words from on High board when it wouldn't let you? That is a read-only board and I should have hidden the post button - my fault. [img]/w3timages/icons/sad.gif[/img]
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Eileen_sig.gif>

  5. #4
    Star Lounger
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    58
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: IE - not Netscape

    I'm using Internet Explorer. No I haven't read the article about settings for optimum for this board - will do soon.

    Regarding the inability to post a reply and log in @ the same time:

    - initial time was with Word
    - and just a moment ago for the Lounge

  6. #5
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    1,734
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: IE - not Netscape

    Something wierd going on there. [img]/w3timages/icons/scream.gif[/img]
    You really do need to read the post I mentioned and ask again if you don't find the answer there.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Eileen_sig.gif>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •