Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    160
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Run time error (VB6)

    Have run into a buzz saw. I have a vb6 program that uses some Crystal reports. Tried to install on a dell 8300 xphome system. When trying to access the reports, I get this error: Run time error '-2147206429(80043ae3)': Invalid TLV record.

    Have had no problems when installed on a dell inspiron xphome or any other system.

    I have reviewed mrabrams post 97088 and it seems that the report should behave consistently over all platforms, which it did not.

    Any help would be great. Even to idenify the 'invalid TLV record' part.
    Thanks

    Kim

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Run time error (VB6)

    This newsgroup post contains a series of links to the Crystal Reports knowledge base about this error.

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    160
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Run time error (VB6)

    Many thanks, Hans. Will review the articles.
    Thanks

    Kim

  4. #4
    2 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    160
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Run time error (VB6)

    Hans,

    Your suggestion was right on target. Read the articles and corrected the error. Had to add the info into the registry during installation. Works like a charm. Once again . . .
    Thanks

    Kim

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •