Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    180
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    _tOTAL PROCESS TAKING 42% (WIN-XP SP1)

    I was using Dameware to diadnose a EU's pc. When I looked into the processes running, I often see this process, "_Total". It is susally at % or higher. This particular user is running it at 42% with a Mem/Usage of 188252k/641452k.

    Can someone tell me what is going on here?

    Thanks

  2. #2
    Uranium Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Cincinnati, Ohio, USA
    Posts
    7,089
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: _tOTAL PROCESS TAKING 42% (WIN-XP SP1)

    Your post did not make clear exactly what you are seeing. The total CPU usage is hovering around 42%? Is the user having problems, are there any symptoms?
    -Mark

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    180
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: _Total Precess taking 42% (WIN-XP SP1)

    Ooops.

    Sorry about that. Yes the EU is complaining about slow computer system. EU complains that the HD is always spinning or the responmse is slow.

    Thanks

  4. #4
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: _tOTAL PROCESS TAKING 42% (WIN-XP SP1)

    Is it similar to this thread you started a month ago?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •