Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Jan 2004
    Johannesbutg, South Africa
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Outlook doesn't load Tempate add-in for Word (All)

    I have a template stored in the user's Word startup folder that has an AutoExec sub that loads another template containing a toolbar when Word is started. If the user has Word as their default email editor, and Outlook is started before Word, the second template is not loaded, as the AutoExec sub is never fired, even tho' the startup template is loaded as a global template.

    Any ideas as to how I can force the AutoExec sub to fire when Oulook is loaded, or would I have to add something into Outlook itself?

    Many thanks

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Silicon Valley, USA
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Outlook doesn't load Tempate add-in for Word (All)

    I don't use WordMail, but I wonder whether this is a security feature?

    As a workaround, you could try an AutoOpen and/or AutoNew procedure in your global template that checks for the presence of the possibly missing template. (I'm having trouble remembering whether you can use AutoOpen and AutoNew in a global template... I know we've had threads on this before because I've posted links to one of Microsoft's pages on this.)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts