Results 1 to 10 of 10

Thread: Ad-aware

  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Las Vegas, Nevada, USA
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ad-aware

    I tried to uninstall a program from my Win xp and it left a pop up window when I first start my computer.
    Hoping Ad-aware would fix this I tried to download Ad-aware free from Lavasoft website, it didn't ask me WHERE I wanted to download to. Then I look for it and it's nowhere to be found. HELP

  2. #2
    5 Star Lounger
    Join Date
    May 2002
    Location
    43.8N 81.0W, Ontario
    Posts
    815
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ad-aware

    Try the last folder you downloaded to. If it's not there, try a "Search" on your C drive for the file name aaw6181.exe.

    Have a Great day!!!
    Ken
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/KenK_sig.gif>

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Las Vegas, Nevada, USA
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ad-aware

    Thanks for trying to help. I just did all those things you suggested can't find it. Would my Firewall
    prevent it from downloading?

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Ad-aware

    Are you sure that it down laded?
    It could have been installed, check your "All programs" menu?

    If not found, try downloading again, but this time watch the screen a see where it is going.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  5. #5
    5 Star Lounger
    Join Date
    May 2002
    Location
    43.8N 81.0W, Ontario
    Posts
    815
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ad-aware

    I would think your Firewall software would log such activity if it did block it.

    Are you certain a quick finger on the OK button didn't bypass a "save to location" option or, possibly, some other option that might have caused your problem. Maybe trying a second download might succeed.

    One similar problem that I encounter at my office is with browser downloads over 2 or 3 meg. The download completes but the subsequent save to location fails after a varying number of meg.

    I'm not sure this is the right forum for this discussion. Leave it here for another day or two and see if anyone else can help. If no success, try posting to the appropriate browser forum. It's important to choose the right forum to begin with, and sometimes it's a hard call, because cross posting is a sure way to bring on the wrath of the Mods. <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

    Have a Great day!!!
    Ken
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/KenK_sig.gif>

  6. #6
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Ad-aware

    The Wrath of the Mods is terrible <img src=/S/wartgun.gif border=0 alt=wartgun width=73 height=24>, but it doesn't extend much further than locking one of the threads. <img src=/S/grin.gif border=0 alt=grin width=15 height=15>

    In fact, if you mention the crossposting in the posts themselves, or PM a moderator about it, we will lock one of the threads silently.

  7. #7
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    228
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ad-aware

    All hail to the mighty Mods...... <img src=/S/innocent.gif border=0 alt=innocent width=20 height=20> <img src=/S/surrender.gif border=0 alt=surrender width=31 height=23> <img src=/S/newbrain.gif border=0 alt=newbrain width=21 height=22> <img src=/S/dizzy.gif border=0 alt=dizzy width=15 height=15> <img src=/S/brainwash.gif border=0 alt=brainwash width=15 height=15> <img src=/S/bow.gif border=0 alt=bow width=15 height=15>

  8. #8
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Ad-aware

    I just went to Download.Com to see if the "Save As" window would come up, letting one pick the folder for saving, and it does. Can you (have you already) try again or let us know from which mirror site you tried the initial download?

  9. #9
    Lounger
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Las Vegas, Nevada, USA
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ad-aware

    I disabled my Firewall then went to Download.com...Entered Ad-aware in the Search....it took me to the page to either Download now or Click to Buy. When I Clicked Download now it took me to another page that said Download in Progress....10 seconds later it said done, it did'nt ask me Where to download to. I've downloaded other things which I was sorry for. I have a program on my computer called Fix-it Utilities 5, I ran that program but it did'nt find the Ad in start up.

  10. #10
    Lounger
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Las Vegas, Nevada, USA
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ad-aware

    I was still trying to download Ad-aware and I have had no trouble downloading other programs in the past. But this time I followed the Lavasoft LINK from the Kim Komando Website and was able to see the window that said WHERE to download to. I installed it without any trouble this time. I don't understand what happened but it's fine now. Thanks for all the input. <img src=/S/bow.gif border=0 alt=bow width=15 height=15>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •