Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Santa Fe, New Mexico, USA
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Missing Links & Outlook

    In the last week, I have been unable to click on some links in a page with results. Not all the links, just some. For example, this page. Can't click Show 1, Smilies, or HELP.

    Then today, I found I couldn't send e-mail. I can get e-mail, access my address book, just can't send. I figure it's got to be the link problem. No one in this huge company's group services is savvy enough to understand what I'm talking about. Can any of you help? I forgot, I'm using IE 5.0

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northern, California, USA
    Posts
    1,886
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Missing Links & Outlook

    It sounds like you're dealing with two separate issues, but first, a few questions. What e-mail program are you using? Are you accessing your mail on a server (LAN) or are you dialing up to retrieve your mail?

    The solution is going to depend on those items... <img src=/S/clever.gif border=0 alt=clever width=15 height=15>
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Kel_sig.gif>
    Moderator:<font color=448800> Pix Place, Internet Explorer</font color=448800>
    <small>www.kvisions.com

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    Santa Fe, New Mexico, USA
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Missing Links & Outlook

    I'm using Outlook 2000 and accessing on a LAN.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •