Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Montrose, Colorado, USA
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Producer plays audio too fast (2003)

    Hello:

    Can anyone tell me why when I use an MP3 or WAV file created through my PC and added to a Producer presentation it plays in "chipmunk" mode? (plays about 3x the regular speed). When I use capture, it plays fine. I've tried making the file into a wma file, mp3 to wav and nothing works. Thanks for your help - I hope!

  2. #2
    Star Lounger
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Producer plays audio too fast (2003)

    <P ID="edit" class=small>(Edited by WendellB on 15-Aug-04 21:56. Activate web links)</P>Kate,

    It seems like this is a known problem....

    See
    http://www.producerpros.com/cgi-bin/yabb/Y...;num=1067013398

    and
    http://groups.google.com/groups?hl=en&...G=Google+Search

    Cheers
    TAJ Simmons
    microsoft powerpoint mvp

    http://www.powerpointbackgrounds.com
    TAJ Simmons
    microsoft powerpoint mvp

    awesome - powerpoint backgrounds

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Montrose, Colorado, USA
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Producer plays audio too fast (2003)

    Thank you, I got it fixed o/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •