Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Spain
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lost Windows Explorer (XPHome SR1)

    Yesterday I added some right-click options for file folders, following the instructions in WXTTD, technique 20. I'm almost certain I didn't click on the Set Default button, but this morning the default was set to List Information and I had lost the Explore option which was previously set as the default (rather than the Open option).
    I tried creating a new Explore option using the modifiers I found in the registry ( /e,/idlist,/%I,/%L ), but this combination does not seem to open a folder when double-clicked in the right-hand pane (single-clicking in the left-hand panel does work, after I've manually clicked on the Folders icon). Am I missing something? I've thought of restoring the registry but I was doing a lot of housekeeping yesterday.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,592
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts

    Re: Lost Windows Explorer (XPHome SR1)

    Check out your system restore points.

    Joe
    Joe

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Spain
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Lost Windows Explorer (XPHome SR1)

    Guess I'll have to, but then I'll lose a few right-click options. I hope I haven't installed anything over it at this point...

  4. #4
    Lounger
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Spain
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Lost Windows Explorer (XPHome SR1)

    Fixed it. See <post#=403656>post 403656</post#>. Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •