Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    OK, USA
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    computer not start

    I have an Gateway computer that uses Windows ME after upgrade from Windows 95 and was purchased in 1998. Over the last few weeks it will boot the first time that I push the start button some of the time and the next time it requires several tries to get the computer to boot. If I hold the start button in for several minutes, the computer will just stopand not start. The only way to get the computer started is to push the start button and watch the blinking light on the monitor and when it stops blinking, let go of the start button. Once the computer is running, it works great. What should I look at to correct this problem? I get no error message. Thanks for any help. Gerry

  2. #2
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Re: computer not start

    This sounds like a hardware problem. I would contact Gateway or a local computer shop about replacing the Power switch on the machine.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    OK, USA
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: computer not start

    I have contacted Gateway about this problem and they say to remove all ot the cards in the computer and replace them to see if this would correct the problem. Gateway states that my problem may be caused by a loosed memory or video card. They do not have a part number for the correct power switch. Still working the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •