Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Canberra, Australian Capital Territory, Australia
    Posts
    339
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    autotext template corruption (Word 97)

    Hi all,

    We are working on a client site (hence the step back to word 97). Created a template from scratch ... nothing real fancy just set up the styles and some autotext entries. Customised toolbars to access the new styles and the autotext stuff. Worked fine for 2 days.

    All of a sudden clicking on the toolbar to insert an autotext entry, or using the menu results in Word crashing with the following message:

    "The exception unknown software exception (0xc00000fd) occurred int he application at location 0z30060c51
    Click on OK ot terminate the application
    Click on Cancel to debug the application"

    Autotext entries are definately in the template.

    Normal dot is not corrupt because we can create and use autotext if using normal.dot

    No add-ins

    Happens on a number of PC's with a number of different users.

    Any ideas people?

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: autotext template corruption (Word 97)

    Any Windows (Automatic) Update patches applied in the interim?

    Are the templates local or on the server?

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Canberra, Australian Capital Territory, Australia
    Posts
    339
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: autotext template corruption (Word 97)

    Wouldn't have any idea about Windows updates (large corporate environment), but because it is NT4 I would think it is unlikely (don't think MS is even supporting it any more).

    Templates are on a shared drive on the server.

    Any ideas?

  4. #4
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles Area, California, USA
    Posts
    7,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: autotext template corruption (Word 97)

    Hi Karen:
    I know you said no add-ins, but I would still go through thoroughly & try the steps in <post#=197827>post 197827</post#>. Are you using this template as an add-in or creating documents based on this template? I would try starting Word from the command line with the /a switch (described in the post above) & creating a document based on the template.

  5. #5
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Canberra, Australian Capital Territory, Australia
    Posts
    339
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: autotext template corruption (Word 97)

    Thanks Phil ... will try the winword /a switch. We are just using the template as the basis for documents, not as add-ins

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •