Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Griffith, New South Wales, Australia
    Posts
    507
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Creating a domain list

    Hi,

    When I am trying to connect an XP machine to my WinNT domain, I get a message that says "Please wait while domain list is created"

    Sometimes just patience sees the message disappear, but today it wont.

    Any suggestions?

  2. #2
    Platinum Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Quedgeley, Gloucester, England
    Posts
    5,333
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Creating a domain list

    I'm afraid I cannot find that message anywhere in TechNet.

    Do you have a lot of domains on your NT network? Have you any flaky machines which might be browsers or the Master Browser (or maybe the PDC?). Does this happen at other XP workstations? Other than that, I have no real ideas.

    John
    <font face="Script MT Bold"><font color=blue><big><big>John</big></big></font color=blue></font face=script>

    Ita, esto, quidcumque...

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,354
    Thanks
    5
    Thanked 1,016 Times in 891 Posts

    Re: Creating a domain list

    Here's a reply I saw in another forum:

    "Make sure DNS is set up properly on the network. All servers and
    workstations should specify *only* the internal/AD-integrated DNS server's
    IP address in their network settings. The internal/AD-integrated DNS server
    should be set up with forwarders to your ISP's DNS servers for external
    resolution and/or use root hints."

    Here's another from a different forum:

    "We used to see this with an old NT4 domain when joining workstations with Netdom. Removing the machine from the domain and re-adding it will fix the problem. Something in your LSAPolicy or an unknown location in the registry is corrupt..."


    HTH,
    Joe
    Joe

  4. #4
    4 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Griffith, New South Wales, Australia
    Posts
    507
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Creating a domain list

    I, too, was surprised that there was no references in Technet.

    Thankyou for the responses. I deleted the machine off the domain and recreated it and it is fine. A simple solution.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •